США ліквідували чотирьох представників Аль-Каїди на Аравійському півострові

США ліквідували чотирьох представників Аль-Каїди на Аравійському півострові

Укрінформ
Міністерство оборони США прозвітувало про знищення чотирьох терористів у Ємені, що належали до організації Аль-Каїда на Аравійському півострові.

Про це йдеться в офіційному повідомленні, поширеному в п'ятницю, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Американські війська провели дві контртерористичних операції з початку цього місяця проти Аль-Каїди на Аравійському півострові в провінції Шабва, розташованій у центральній частині Ємену", - зазначається в повідомленні.

Так, 1 липня в результаті удару американських сил вбито двох терористів, ще стільки же ліквідовано 4 липня, зазначили в Пентагоні.

"Удари по Аль-Каїді на Аравійському півострові в Ємені створюють постійний тиск на терористичну мережу та заважають екстремістам планувати й реалізовувати атаки на громадян США, а також безпосередньо на Сполучені Штати та країни-союзники", - зауважили в американському оборонному відомстві.

"Удари, які наносяться по угрупованню Аль-Каїда на Аравійському півострові, зменшують його присутність в регіоні", - підкреслили в Пентагоні.

У цьому зв'язку наголошується, що Сполучені Штати не послаблюватимуть свого тиску на терористичний осередок з метою його знищення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-