Коаліція в Іраку знищила кілька десятків ракетних установок ІДІЛ

Коаліція в Іраку знищила кілька десятків ракетних установок ІДІЛ

Укрінформ
Сили багатонаціональної коаліції за минулу добу нанесли потужного удару по позиціях бойовиків у районі іракського міста Кайяра, знищивши майже три десятки ракетно-пускових установок і ракет.

Про це йдеться в офіційному повідомленні міністерства оборони США, поширеному у вівторок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У Іраку здійснено 11 ударів винищувальною, штурмовою авіацією, безпілотними літальними апаратами, а також засобами реактивної артилерії", - зазначили в Пентагоні.

При цьому повідомляється, що в районі міста Кайяра трьома ударами знищено, в тому числі, "18 ракетно-пускових установок та 11 ракет ІД". Крім того, в районі міста Синджар коаліція завадила ракетному обстрілу терористів.

Загалом, на території Іраку впродовж минулої доби операції проводилися поблизу населених пунктів Каїм, Бейджи, Мосул, Кайяра, Рамаді, Синджар та Султан Абдалла. Внаслідок ударів коаліції уражено та знищено кілька бойових підрозділів ІДІЛ тактичної ланки та бойових позицій, місце збору бойовиків, місця для виготовлення вибухових пристроїв, склади зі зброєю, тунелі, а також техніку, яку терористи використовували у військових цілях.

У Сирії, за повідомленнями американського оборонного відомства, за добу нанесено 11 авіаударів в районах населених пунктів Абу Камаль, Айн Іса, Манбідж та Вашия. Терористи ІДІЛ внаслідок цих ударів зазнали втрат у живій силі, озброєнні й техніці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-