Коаліція заявила про знищення штабу ІДІЛ в Сирії та Іраку

Коаліція заявила про знищення штабу ІДІЛ в Сирії та Іраку

Укрінформ
Багатонаціональна коаліція, яка протистоїть "ІДІЛ" в Сирії та Іраку, за минулу добу здійснила загалом 32 удари по позиціях терористів, знищивши штаб "Ісламської держави", тренувальний розвідувальний центр, ракетні установки та бункери.

Про це йдеться в офіційному повідомленні, оприлюдненому в середу Пентагоном, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Штурмова, бомбардувальна й винищувальна авіація, а також дистанційно пілотовані літальні апарати провели 15 ударів у Сирії", - зазначили в оборонному відомстві США.

Удари завдавалися по позиціях "ІДІЛ" в районах населених пунктів Абу-Камаль, Манбідж і Мара. У цьому зв'язку повідомляється, що, зокрема, в районі Абу-Камаль знищені штаб "ІДІЛ", тренувальний центр для підготовки розвідників та два мости. Крім того, під час операцій у Сирії уражені сім тактичних підрозділів, три бойових позиції, у тому числі важкої артилерії, район зосередження бойовиків, а також кілька транспортних засобів.

В Іраку коаліційні сили за добу провели 17 авіаударів по "ІДІЛ" поблизу населених пунктів Каїм, Рутба, Фаллуджа, Мосул, Кайяра й Рамаді. При цьому повідомляється про знищення та ураження щонайменше чотирьох ракетних установок, двох бункерів, семи підрозділів тактичного рівня, двох бойових позицій, складу з озброєнням, фінансово-розподільчого центру, комунікаційних засобів та інженерного обладнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-