Сім'ї жертв катастрофи Egypt Air отримають попередню компенсацію

Сім'ї жертв катастрофи Egypt Air отримають попередню компенсацію

Укрінформ
Родичі та близькі 66 загиблих в результаті краху лайнера А320 авіакомпанії Egypt Air отримають попередню компенсацію в розмірі 22 тисяч євро (25 тисяч доларів).

Про це повідомляє DW.

"Попередня сума компенсацій родичам загиблих у катастрофі Egypt Air становитиме 22 тисячі євро. Остаточна сума буде визначена пізніше", заявив глава авіакомпанії.

За словами представника авіакомпанії Сафвата Мусаллама, такої домовленості було досягнуто зі страховою компанією.

"Мова йде про попередню виплату, поки не буде встановлено остаточної суми компенсацій... Члени сімей загиблих, в тому числі і родичі членів екіпажу літака, зможуть отримати ці гроші після того, як підготують свідоцтва про право на спадщину", - уточнив Мусаллам.

Нагадаємо: літак А320, що прямував з Парижа до Каїра, зазнав аварії вранці 19 травня над Середземним морем. На його борту перебували 66 осіб, серед яких, за останніми даними, крім 30 громадян Єгипту, були також представники ще десяти держав: Франції, Іраку, Канади, Алжиру, Бельгії, Великої Британії, Чаду, Португалії, Саудівської Аравії і Судану.

Тим часом "чорні ящики" розбитого літака були знайдені в морі 16 і 17 червня у сильно пошкодженому стані і можуть бути відправлені для дослідження не в Єгипет, а до іншої країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-