Озброєний чоловік прямував на гей-парад у Західний Голлівуд

Озброєний чоловік прямував на гей-парад у Західний Голлівуд

Укрінформ
Поліція Лос-Анджелеса заарештувала чоловіка, який мав в автомобілі великий арсенал зброї та боєприпасів та прямував на місце проведення прайд-параду в Західному Голлівуді.

Особа підозрюваного встановлена, втім неясними залишаються його мотиви, повідомляє Los Angeles Times.

"Представники влади в неділю намагалися визначити наміри чоловіка зі штату Індіана із запасом зброї, боєприпасів та вибухівки в автомобілі, який мав очевидні плани відвідати прайд-фестиваль в Лос-Анджелесі", - зазначається в повідомленні.

При цьому уточнюється ім'я 20-річного підозрюваного – Джеймс Уеслі Хоуеллю Він був заарештований через намір "завдати шкоди гей-параду". Водночас, про деталі та мотивацію підозрюваного не повідомляється. Під час прес-конференції в неділю місцева поліція підкреслила, що "вони досі намагаються з'ясувати, що Хоуелл планував робити зі своїм арсеналом зброї".

Тим часом, зазначається про те, що 18-річний друг підозрюваного зізнався, що Хоуелл раніше не висловлював будь-якої неприязні до людей нетрадиційної сексуальної орієнтації. Підліток також зауважив, що підозрюваний захоплювався зброєю та мав цілу колекцію. Раніше, в жовтні 2015 року, Хоуелл затримувався поліцією через те, що загрожував зброєю іншій людині.

Слідчі не пов'язують інцидент в Лос-Анджелесі із кривавими подіями, які сталися напередодні вночі в клубі для представників ЛГБТ у Орландо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-