США: теракти нагадують нам, чому потрібно знищити ІДІЛ

США: теракти нагадують нам, чому потрібно знищити ІДІЛ

Укрінформ
Сполучені Штати рішуче засудили останні теракти в Багдаді та підтвердили намір твердої підтримки іракського народу в його боротьбі з терористичним угрупованням "Ісламська держава".

З відповідною заявою виступив у четвер у Вашингтоні офіційний представник Державного департаменту США Марк Тонер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Сполучені Штати рішуче засуджують варварську терористичну атаку, яка сталася в Іраку – цілеспрямовано проти цивільного населення та позбавила життя щонайменше 25 людей", - зазначив Тонер.

Він підкреслив, що Сполучені Штати мають намір "продовжувати тверду підтримку народу Іраку" в його протистоянні тероризму.

"Ці атаки з боку ІДІЛ, у тому числі несподівані напади 7 червня в Багдаді та Кербалі, націлені проти десятків невинних іракців, які святкували початок Рамадану, нагадують нам про те, чому ми повинні знищити цього ворога", - підкреслив представник зовнішньополітичного відомства США.

"Сполучені Штати продовжать стояти плечем до плеча з народом Іраку, який протистоїть та бореться з ІДІЛ", - наголосив Тонер.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер в Багдаді терористи підірвали два автомобілі – один у житловому кварталі іракської столиці, інший у кварталі, де розташований військовий блокпост.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-