Путін призначив Кисельова

Путін призначив Кисельова "тримачем планки"

Укрінформ
На форумі "Нова епоха журналістики: прощання з мейнстрімом" президент Росії Володимир Путін заявив, що інформація має бути об'єктивною і не повинна "піддаватися репресивним діям" для "коригування".

Про це повідомляє "Дождь".

"Не може бути ситуації, коли, якщо якійсь владі якась інформація подобається, її слід захищати і говорити про свободу поширення інформації, свободу преси, а коли щось не подобається — відразу ж обзивати інформацію пропагандою кого б там не було, яка обслуговує якісь політичні групи чи інтереси якихось держав", — сказав Путін.

Президент додав, що для представників влади в усіх країнах важливо забезпечити свободу поширення інформації. У сучасному світі, зазначив Путін, найголовнішими залишається інформаційна сумлінність і правда.

Президент РФ, крім того, привітав співробітників МІА "Россия Сегодня" (РІА "Новости"), очолюваного нині відомим російським пропагандистом Дмитром Кисельовим, з 75-річчям і побажав їм "високо тримати планку, зберігати і розвивати багаті традиції вітчизняної журналістики".

Раніше на початку травня Путін уже говорив, що "монополія в інформаційній сфері шкідлива". Тоді ж він хвалив російське телебачення за "представлення альтернативної точки зору".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-