США про мільярд: сподіваємося на подальші реформи в Україні

США про мільярд: сподіваємося на подальші реформи в Україні

Укрінформ
Виділення Сполученими Штатами чергового траншу кредитних гарантій розміром в $1 млрд підкреслює підтримку Вашингтоном реформ в Україні та сподівання на їх продовження з метою розвитку можливостей для українського народу.

Про це йдеться в заяві міністра фінансів США Джейкоба Лью, яку він зробив у п'ятницю, перебуваючи з візитом у Сеулі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Третій транш кредитних гарантій від Сполучених Штатів розміром у $1 млрд забезпечує пряму підтримку подальшого прогресу України в реалізації найважливіших економічних та урядових реформ", - зазначається в документі.

При цьому підкреслюється, що "стала реалізація порядку денного реформування, в тому числі, рішучі кроки щодо підвищення рівня професіоналізму державних інститутів, боротьби з корупцією, а також реформування державних підприємств має важливе значення для стимулювання інвестицій, зростання робочих місць, а також створення можливостей для українського народу".

Глава американського мінфіну вкотре підкреслив незмінну позицію США щодо реформ в Україні та наголосив: "Ми розраховуємо на те, що продовжуватимемо нашу рішучу підтримку цих зусиль".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-