Прокурор просить виправдати Мессі у справі про несплату податків

Прокурор просить виправдати Мессі у справі про несплату податків

Укрінформ
Прокурор попросила виправдати аргентинського футболіста Ліонеля Мессі у справі про несплату податків.

Про це повідомляє Meduza.

"Сторона обвинувачення попросила виправдати аргентинського нападаючого "Барселони" Ліонеля Мессі у справі про ухилення від сплати податків. Його батька Хорхе Мессі прокурор просить засудити до півтора року позбавлення волі. Передбачається, що термін покарання, якщо його призначить суд, буде умовним", - йдеться у повідомленні.

Під час судових слухань форвард "Барселони" заявив, що повністю довіряв батькові і нічого не знав про те, як він розпоряджається його грошима. Прокурор Ракель Амадо погодилася з показаннями футболіста. «Немає ніяких доказів того, що хтось що-небудь йому пояснював», - сказала вона.

Дата оголошення вироку суду поки не призначена.

Як повідомлялося, Ліонеля Мессі і його батька судять за ухилення від сплати податків з доходу в розмірі понад чотири мільйони євро, отриманого від продажу іміджевих прав футболіста в період з 2007 по 2009 рік. З метою ухилення від сплати податків, за версією обвинувачення, були створені офшорні компанії.

Офшори Ліонеля Мессі згадуються в матеріалах "Панамського архіву" - добірці документів панамської фірми Mossack Fonseca, публікація яких викликала міжнародний скандал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-