Кинутий батьками в лісі хлопчик 6 днів ховався на солдатській базі

Кинутий батьками в лісі хлопчик 6 днів ховався на солдатській базі

Укрінформ
Семирічний хлопчик з Японії, якого батьки залишили одного в лісі в покарання за погану поведінку, був знайдений через шість днів цілим і неушкодженим.

Про це повідомляє інформаційне агентство Kyodo.

"Дитина була виявлена в п'яти кілометрах від того місця, де його залишили батьки. Його знайшли між двома матрацами в будиночку для ночівлі солдатів на полігоні сил самооборони Японії в 07:50 ранку за місцевим часом", - зазначається в публікації.

Як зазначається, хлопчик по імені Ямато Танука розповів, що дійшов до полігону по стежці в лісі того самого вечора, коли його там залишили батьки. Всі ці дні пив воду з крана неподалік від будинку, де сховався. Першим ділом його погодували рисовими кульками і хлібом, оскільки хлопчик довгий час нічого не їв.

"Один із наших солдатів готувався до стройової підготовки у той ранок і відкрив двері в одну з будівель на базі. І там був він", - сказав представник сил самооборони Японії.

Стан хлопця задовільний, ніяких травм він не отримав. Незважаючи на це, його доставили в лікарню для обстеження на вертольоті — у ці дні температура повітря доходила до 7 градусів, а в лісі йшли проливні дощі.

"Я правда не думав, що все вийде так. Ми зайшли занадто далеко. Я думав, що ми діємо в інтересах сина. Я сказав йому, що прошу вибачення за завдану шкоду", - зазначив отець Ямато.

Раніше батьки залишили Ямато в лісі через те, що дитина кидала камінням у проїжджаючі автомобілі і перехожих під час прогулянки. Дорослі вирішили підтягнути дисципліну, висадивши хлопчика з машини посеред дороги на шляху додому, а коли повернулися за ним, вже не виявили малого на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-