Поліція США знайшла ще одну жертву стрілка з Університету Каліфорнії

Поліція США знайшла ще одну жертву стрілка з Університету Каліфорнії

Укрінформ
Американські правоохоронці знайшли список жертв у будинку студента, який напередодні відкрив стрілянину в Університеті Каліфорнії, у якому значилося ім'я ще однієї жінки.

Її знайшли мертвою в іншому місці, повідомив у четвер центральний американський телеканал CNN із посиланням на місцеву поліцію. 

"У списку стрілка значилося ім'я вбитого професора Університету Каліфорнії, а також там було ім'я іншої жінки, яку поліція пізніше знайшла мертвою", - зазначив з цього приводу начальник поліції Лос-Анджелесу Чарлі Бек.

Він поінформував, що жінка мешкала в сусідньому штаті Міннесота, де поліція виявила її тіло з вогнепальними пораненнями.

При цьому начальник поліції підтвердив, що мотивом стрілянини могла послужити суперечка навколо прав інтелектуальної власності. За попередньою інформацією, стрілок, яким виявився студент закладу Майнак Саркар, звинуватив свого викладача, 39-річного професора Уїльяма Клага у крадіжці коду програмного забезпечення та передачі його іншій особі.

Як повідомляв Укрінформ, у середу в Університеті Каліфорнії сталася стрілянина, внаслідок якої загинули двоє людей. За версією слідства, студент Майнак Саркар застрелив викладача, а потім покінчив із собою. В університетське містечко, де стався інцидент, мешкає понад 40 тис. студентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-