У Кемеровській області обвалився під'їзд житлового будинку: є загиблі

У Кемеровській області обвалився під'їзд житлового будинку: є загиблі

Укрінформ
У Мєждурєченську Кемеровської області Росії у вівторок увечері обрушилися перекриття в одному з під'їздів житлового п'ятиповерхового будинку з першого по п'ятий поверх.

Про це повідомляє "РИА Новости".

За словами джерела агентства в екстрених службах, постраждали 16 квартир, з них половина повністю зруйновані. На розборі завалів працюють 504 людини та 84 одиниці техніки.

За попередніми даними, на першому поверсі будинку був розташований магазин, де велися ремонтні роботи. Слідчі перевірять, чи на законних підставах йшов ремонт. Будівельників, які проводили ремонт, вже затримано. Перевіркою дотримання правил безпеки при будівельних роботах зайнялася також Генпрокуратура.

Також повідомляється, що в результаті обвалення будинку загинули дві людини. Про це повідомляє регіональне управління Слідчого комітету Росії.

За даними відомства, спочатку під завалами знайшли тіло жінки у віці близько 45 років. Документів при ній не було, однак вже встановлено, що вона не жила в цьому будинку. Пізніше рятувальники знайшли тіло чоловіка, однак опізнати його поки не змогли.

У повідомленні також йдеться, що з-під завалів витягли декількох виживших. Троє з них госпіталізовані з різними травмами, ще двом серйозна медична допомога не знадобилася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-