Прем'єр Молдови зажадав приступити до оцінки завданої зливами шкоди

Прем'єр Молдови зажадав приступити до оцінки завданої зливами шкоди

Укрінформ
Прем'єр-міністр Молдови Філіп Павло закликав рятувальників, поліцейських і пожежників працювати в ніч з 31 травня на 1 червня в посиленому режимі і з максимальною відповідальністю, зажадавши в терміновому порядку приступити до надання допомоги і оцінки завданих стихією збитків.

Про це він заявив під час екстреного засідання Оперативного центру з надзвичайних ситуацій, що відбулося у зв'язку з грозовим фронтом, що обрушився на країну, і безперервним зливовим дощем, передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

За даними Департаменту надзвичайних ситуацій при МВС Молдови, в результаті стихії постраждало багато населених пунктів по всій території країни, затоплені господарські будівлі та сільськогосподарські угіддя, зруйновані фундаменти кількох житлових будівель у Гинчештському районі (центр Молдови), затоплені вулиці багатьох міст і сіл, а також кілька автомобільних трас.

Особлива увага приділяється трьом озерам на півдні країни, де суттєво піднявся рівень води. Чергове засідання Оперативного центру з надзвичайних ситуацій відбудеться в середу вранці.

На даний момент жертв стихії серед населення немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-