Коаліція завдала 34 авіаудари по ІДІЛ у Сирії та Іраку

Коаліція завдала 34 авіаудари по ІДІЛ у Сирії та Іраку

Укрінформ
Багатонаціональна коаліція, яка веде бойові дії з терористичним угрупованням "Ісламська держава" в Сирії та Іраку, впродовж минулої доби завдала по позиціях терористів 34 авіаудари. При цьому повідомляється про знищення командного пункту, ракетних установок, бункерів і тунелів, які використовувалися бойовиками.

Про це йдеться в щоденній доповіді, оприлюдненій у понеділок Пентагоном, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У районі міста Мосул (Ірак) завдано вісім ударів, які уразили шість окремих підрозділів ІДІЛ тактичного рівня, базу дислокації бойовиків, ракетну позицію, знищили дві бойових позиції ІД, два райони зосередження, шість складів, а також пункт управління й командування", - зазначається у документі.

Усього на території Іраку впродовж дня здійснено 28 авіаударів в районах 11 міст. При цьому повідомляється про знищення живої сили, бойових підрозділів, техніки, артилерійських позицій, у тому числі, мінометів та ракетних установок, а також бункерів та сховищ зі зброєю і боєприпасами. Як підкреслили в Пентагоні, всі дії були узгоджені з національним урядом країни.

У Сирії коаліція за добу завдала шість ударів із використанням винищувальної авіації. Операції проводилися в районах міст Ракка, Айн Іса, Мара і Манбідж. При цьому були знищені та уражені чотири підрозділи тактичного рівня, 10 вогневих позицій, одна одиниця техніки та печера, яку терористи використовували для бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-