Московському гонщику-мажору скасували кримінальну справу

Московському гонщику-мажору скасували кримінальну справу

Укрінформ
Прокурор скасував постанову про порушення кримінальної справи про хуліганство проти сина віце-президента компанії "Лукойл" Руслана Шамсуарова, автомобіль якого був використаний під час гонки з поліцією в Москві.

Про це заявив у Гагарінському суді Москви його адвокат, передає РІА "Новости".

Пізніше адвокат пояснив, що справу за статтею "хуліганство" було порушено щодо невстановлених осіб, "але прокурор скасував її".

Що стосується адміністративного правопорушення щодо невиконання вимог поліцейського, то, за словами захисника, Шамсуаров все ж надав документи.

"Навіть якщо він не корився співробітникам, то все ж надав документи, тим самим добровільно припинив непокору. Також прошу врахувати стан здоров'я — у Руслана з трьох років астма", — зазначив захисник, додавши, що "всю ніч з 10 вечора до четвертої ранку дізнавач вів допит Шамсуарова".

Як повідомлялося, 22 травня молоді люди на Mercedes-Benz Gelandewagen, що належить синові віце-президента нафтової компанії "Лукойл" Руслану Шамсуарову, грубо порушували правила дорожнього руху, влаштувавши перегони на дорогах, після того, як їх почали переслідувати поліцейські.

Зупинити гонщиків вдалося через п'ять годин.

Абдувахоб Маджидов, який перебував за кермом автомобіля, і один із пасажирів, Віктор Узков, були поміщені під адміністративний арешт на 15 діб. Ще одна учасниця перегонів Мара Багдасарян отримала 10 діб адміністративного арешту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-