Країни ЄС провели таємну зустріч з підготовки до Brexit - ЗМІ

Країни ЄС провели таємну зустріч з підготовки до Brexit - ЗМІ

Укрінформ
Представники Європейського Союзу та держав ЄС провели у понеділок, 23 травня, конфіденційну зустріч, на якій погодили реакцію на можливий вихід Великобританії з Євросоюзу (Brexit).

Про це повідомило ввечері 25 травня агентство Reuters з посиланням на кількох названих по імені офіційних осіб, знайомих з ситуацією, пише DW.

На цій зустрічі мова йшла про дії в перші години після оголошення підсумків референдуму, запланованого на червень, якщо більшість британців висловляться за вихід країни зі складу ЄС.

"Слід заздалегідь підготуватися, а не чекати дня, який настане після 23 червня", - цитує агентство слова одного із співрозмовників.

Зустріч у Брюсселі проводив голова канцелярії голови Єврокомісії Жан-Клода Юнкера Мартін Зельмайр (Martin Selmayr), в ній брали участь, зокрема, високопоставлені дипломати Німеччини і Франції.

Відповідно до щомісячного опитування інституту BMG Research, частка прихильників виходу Великобританії з Євросоюзу (45 відсотків) на один процентний пункт перевищує частку його противників (44 відсотка).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-