Австралія дасть 220 мільйонів доларів на сирійських біженців

Австралія дасть 220 мільйонів доларів на сирійських біженців

Укрінформ
Австралія виділить 220 млн доларів на допомогу Сирії.

Про це заявила міністр міжнародного розвитку та Тихоокеанського регіону Кончетта Фераванті-Веллс, яка представила Австралію на Світовому саміті ООН з гуманітарних питань у Стамбулі.

"Гуманітарні зусилля передбачають порятунок життя. З приємністю інформую, що у бюджеті Австралії закладено 220 млн дол. на багаторічний пакет допомоги для фінансування потреб Сирії та її сусідів, що підтримують біженців у регіоні. Нашою діяльністю, особливо у Тихоокеанському регіоні, Австралія демонструє відданість зобов’язанням щодо співвідповідальності. Політична воля, продемонстрована на цьому саміті, не повинна бути втрачена, а має стати каталізатором продовження реформ та ефективним втіленням усіх зобов'язань, заявлених упродовж цих двох днів", – заявила міністр.

Напередодні відбуття до Стамбула Фераванті-Веллс заявила, що окрім донесення позиції Австралії щодо забезпечення нових, інноваційних способів реагування на гуманітарні кризи і забезпечення стабільності уразливих суспільств, збирається використати свій візит також для зустрічей з міністрами з різних країн Тихоокеанського регіону для обговорення поточних гуманітарних питань та готовності до надзвичайних ситуацій і реагування на роботу Австралії у регіоні.

У саміті, який став першим у своєму роді, взяли участь керівники урядів, міжнародних організації, представники громадянського суспільства і бізнесу з усього світу для зміцнення глобальних заходів реагування на гуманітарні проблеми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-