На соратника Навального скоїли замах

На соратника Навального скоїли замах

Фото
Укрінформ
Замах на голову вологодського відділення «Партії прогресу» Олексія Навального, Євгена Доможирова, стався у столиці регіону.

Про це він сам розповів у Youtube.

За словами Доможирова, черговий замах було здійснено поряд з дитячим садком. Молодий чоловік на велосипеді гукнув Доможирова, після чого відкрив стрілянину з травматичного пістолета типу «Оса».

Незважаючи на спробу Доможирова заховатися за машину, в нього все одно потрапили три кулі: одна в руку та дві в спину(фото поранень вологодського активіста розмістив у Тwitter Олексій Кокчаров.

Доможиров заявив, що не знає точних мотивів нападу: на його думку, може йтися як про майбутні вибори 2016 року, так і про його боротьбу із забудовою парку на Фрязіновській вулиці у Вологді.

Відзначимо, що нинішній замах на Доможирова став не першим. Так, у 2012 році перед його поїздкою до Москви на протести у зв'язку з інавгурацією Володимира Путіна його намагалася збити машина, тоді ж з травматичного пістолета було обстріляно і його власний автомобіль. Ще один замах стався вже у січні 2013 року біля дитячого садка, коли невідомі нанесли йому кілька ударів по голові. Відзначимо, що Доможиров регулярно є учасником різних протестних кампаній: зокрема, взимку минулого року він відстоював повернення знятих РЖД електричок у Вологодській області.

У вівторок, 17 травня, замах стався і на лідера «Партії прогресу» Олексія Навального: тоді три десятки козаків облили його і співробітників ФБК, що подорожували з ним, молоком в аеропорту Анапи, після чого почали бити. Розслідування цієї події взяло на контроль керівництво федерального МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-