На борту зниклого EgyptAir українців немає – дані компанії

На борту зниклого EgyptAir українців немає – дані компанії

Укрінформ
На борту літака A320 єгипетської авіакомпанії EgyptAir, який прямував з Парижа до Каїра та зник з радарів диспетчерів над Середземним морем на відстані близько 280 км від єгипетського узбережжя, були представники 12 країн. За попередніми даними, українців серед них немає.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Зокрема компанія зазначає, що кількість пасажирів літака - 56, членів екіпажу – 10 (раніше йшлося про 59 пасажирів).

«Національності пасажирів наступні: 15 осіб – французи, 30 – єгиптяни, один британець, один бельгієць, два іракці, по одній особі з Кувейту, Саудівської Аравії, Судану, Чаду, Португалії, Алжиру і Канади», - йдеться у повідомленні EgyptAir.

EgyptAir організувала пункт прийому для сімей пасажирів та членів екіпажу недалеко від аеропорту Каїра, забезпечивши підтримку лікарів, перекладачів і всі необхідні послуги.

Для отримання додаткової інформації запропоновано телефонувати за наступними номерами: 080077770000 з будь-якого стаціонарного телефону в Єгипті та +202 25989320 з будь-якого мобільного телефону або з номерів поза межами Єгипту.

Як відомо, літак A320 єгипетської авіакомпанії EgyptAir, який прямував з Парижа до Каїра, зник з радарів диспетчерів в ніч з середи на четвер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-