Росія стала непередбачуваним гравцем – американський дипломат

Росія стала непередбачуваним гравцем – американський дипломат

Укрінформ
Північноатлантичний альянс повинен мати збалансований підхід до Росії, яка стала безвідповідальним і непередбачуваним гравцем.

Про це у штаб-квартирі НАТО заявив високопоставлений дипломат Місії США при Альянсі, повідомляє власний кореспондент Укрінфому.

"Ми обговоримо, як діяти з Росією у подальшому. Це буде реалістична і жорстка дискусія: як діяти із Росією, яка є нині... Як було продемонстровано, вона не є відповідальним гравцем, вона - непередбачуваний гравець", - розповів дипломат.

Він додав, що питання відносин з Росією обговорять у четвер на засіданні у Брюсселі міністри закордонних справ країн-членів Альянсу.

За словами американського дипломата, позиція НАТО у відносинах з Росією повинна бути збалансованою між зміцненням Альянсу і збереженням можливості для діалогу.

При цьому він наголосив, що Штати продовжать надавати допомогу Україні у протистоянні з Росією через політичну підтримку, збереження режиму санкцій проти Москви, а також через співпрацю у сфері зміцнення оборонних спроможностей українського партнера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-