Трамп заперечує, що прикидався власним прес-секретарем

Трамп заперечує, що прикидався власним прес-секретарем

Укрінформ
Ймовірний кандидат на висунення в президенти США Дональд Трамп заперечує, що протягом багатьох років говорив з журналістами по телефону, прикидаючись своїм прес-секретарем.

Раніше газета Washington Times опублікувала зроблений 1991 року аудіозапис телефонної розмови між людиною, яка назвалася піар-менеджером Джоном Міллером, і репортером магазину People, який писав статтю про любовне життя мільярдера.

"Прес-секретар", який розмовляв голосом Трампа, розповідав дивовижні подробиці про його романи з моделями, а також про те, які знаки уваги мільярдер отримує від співачки Мадонни і актриси Кім Бессінгер.

В інтерв'ю каналу NBC, який ввімкнув уривок з аудіозапису, Трамп сказав, що нічого про це не знає, і голос на записі "зовсім не схожий" на його голос.

Однак кілька журналістів, які працювали над матеріалами про Трампа на зорі його кар'єри, заявили, що в 1970-х і 80-х часто говорили з представником Трампа "Джоном Міллером" або "Джоном Берроном"

Журнал People писав про свої підозри на адресу "прес-секретаря" ще 1991 року. Як йдеться в статті, коли репортер передзвонив в офіс Трампа, щоб отримати пояснення, йому сказали, що "Джон Міллер пішов додому, а Трамп не даватиме коментарі".

Як зазначає кореспондент Бі-бі-сі в Нью-Йорку Нік Брайант, для інших кандидатів на висунення в президенти такі відкриття з біографії могли б стати проблемою, але в очах прихильників Трампа ці особливості його поведінки, здається, тільки приносять йому більшу популярність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-