США і Куба домовляться про ще більше поглиблення відносин

США і Куба домовляться про ще більше поглиблення відносин

Укрінформ
Офіційні делегації США і Куби проведуть у Гавані Третю зустріч двосторонньої комісії, спрямовану на продовження співпраці по цілому ряду напрямів – від авіасполучення до прав людини в контексті відновлення двосторонніх відносин, заявленому в грудні 2014 року.

Як повідомили в Держдепартаменті США, засідання заплановане на наступний понеділок, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Зустріч дасть можливість проаналізувати прогрес по ряду загальних пріоритетів з моменту останньої двосторонньої зустрічі Комісії в листопаді 2015 року, в тому числі прогрес, досягнутий під час історичної поїздки президента (Обами – ред.) на Кубу в березні", - зазначається в повідомленні зовнішньополітичного відомства США.

Крім того, як зазначили в Держдепі, буде продовжено планування спільних зусиль в цілому ряду галузей. Йдеться про сфери охорони навколишнього середовища, сільського господарства, правоохоронних органів, охорони здоров'я, міграції, цивільної авіації, прямого поштового зв'язку, морської і портової безпеки, освітніх і культурних обмінів, телекомунікацій, торгівлі людьми, нормативних питань та прав людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-