Вибухи в Ємені вбили 13 військових

Вибухи в Ємені вбили 13 військових

Укрінформ
У результаті вибухів, влаштованих терористами-смертниками недалеко від міста Мукалла, загинуло 13 єменських військовослужбовців.

Про це повідомляє AFP з посиланням на військові джерела.

«Бойовики, у тому числі смертники-підривники, вбили щонайменше 13 єменських військовослужбовців за межами південно-східного портового міста Мукалла в четвер», - йдеться в повідомленні.

Представник військових сил заявив про три вибухи смертників Аль-Каїди, але згідно з онлайн-заявою «Ісламської держави», за нападом стояв один з їхніх бойовиків.

Один терорист-смертник протаранив замінованим автомобілем ворота бази в районі Хальф, відразу за ним пішов другий смертник, який висадив у повітря автомобіль у центрі табору. Третій терорист атакував сусідню резиденцію командувача другого військового округу регіону Хадрамаут. Командувач залишився неушкодженим, але в результаті вибуху загинуло четверо його охоронців.

Як відомо, джихадисти Аль-Каїди й ІДІЛ, конкуруючи між собою, намагаються розширити свою присутність у регіоні Хадрамаут та інших районах на півдні країни, у тому числі в другому за величиною місті Аден, де уряд має свою базу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-