Посол Великобританії вказала Росії, хто провокатор на Кавказі

Посол Великобританії вказала Росії, хто провокатор на Кавказі

Укрінформ
Посол Великої Британії в Грузії Александра Холл Холл дала високу оцінку участі грузинського контингенту у миротворчих місіях в Іраку та Афганістані разом з військовими країн-членів НАТО

Про це повідомляє Грузія-онлайн.

«Дуже пишаюся, що британський уряд вирішив направити в Грузію 150 військових для участі в навчаннях в Noble Partner. Вважаємо, що це не провокація, а ще один приклад нашої дружби і відносин у сфері безпеки, які з часом все більше поглиблюються. Якщо говорити про провокації, то такою можна вважати укладену нещодавно угодуа між Москвою і Південною Осетією», - так відгукнулася надзвичайний і повноважний посол Великобританії в Грузії на заяву МЗС РФ про те, що намічені грузино-американські навчання Noble Partner-2016мають провокаційний характер.

Вона також дала високу оцінку участі грузинського контингенту у миротворчих місіях в Іраку та Афганістані разом з військовими країн-членів НАТО.

Грузино-американські навчання Noble Partner-2016 офіційно відкриються 11 травня і триватимуть до 26 травня. Вперше в історії навчань збройних сил Грузії будуть використані американські танки «Абрамс» модифікації M1A2. У навчаннях також братимуть участь американські військові літаки C-130 та інша техніка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-