Кількість сінгапурських військових в Австралії збільшиться удвічі

Кількість сінгапурських військових в Австралії збільшиться удвічі

Укрінформ
Сінгапур та Австралія уклали угоду про Всеохоплююче стратегічне партнерство, згідно з якою кількість сінгапурських військовослужбовців, які проходять навчання в Австралії, буде збільшено більш ніж удвічі.

Про це повідомляє news.com.au.

«Ця угода сприятиме укріпленню існуючих військових зв’язків між нашими країнами, посилить економічне співробітництво, а також дозволить Австралії покращити наявну військову інфраструктуру», – заявив прем’єр-міністр Австралії Малколм Тернбулл.

Відповідно до нової угоди, Сінгапур вкладе 2,25 млрд. дол. у реконструкцію об'єктів польових полігонів Shoalwater Bay та Townsville, на яких протягом 18 тижнів щороку проходитимуть підготовку до 14 тисяч військовослужбовців.

Сінгапур, у якого відсутня власна військово-навчальна база, вже давно використовує військові об'єкти Австралії і в рамках існуючих домовленостей міг навчати до 6000 військовослужбовців протягом шести тижнів на рік. За новою угодою число та час підготовки будуть збільшені удвічі. Термін дії угоди – 25 років.

Окрім посилення військового співробітництва Угода також передбачає посилення економічних зв’язків, науково-технічної співпраці, туристично-гуманітарного співробітництва, програми із залучення сінгапурських інвестицій.

Як повідомляв Укрінформ, Австралія поновлює співпрацю з Іраном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-