Протестувальники змусили Дональда Трампа стрибати через паркан

Протестувальники змусили Дональда Трампа стрибати через паркан

Фото
Укрінформ
Кількасот демонстрантів з гаслами проти кандидата в президенти США Дональда Трампа в п'ятницю намагалися завадити його виступу в готелі Hyatt Regency каліфорнійського міста Берлінгейм, спровокувавши сутички з поліцією.

Внаслідок акції кортеж мільярдера був змушений маневрувати, а сам Трамп пробирався в готель через чорний хід, передає власний кореспондент Укрінформу.

За різними даними, протестувальників було від трьох до чотирьох сотень. Більшість із них закрили свої обличчя банданами. Крім того, в руках вони тримали мексиканські прапори на знак протесту проти ініціатив Трампа побудувати стіну на кордоні з Мексикою та видворити латиноамериканських мігрантів, які незаконно потрапили до Штатів.

Демонстранти знесли загородження перед готелем, що змусило поліцію відреагувати у силовий спосіб. Тим не менше, Трамп зі своєю командою потрапив до готелю через чорний вхід, перестрибнувши через паркан. Коли він вийшов на сцену, то розпочав свій виступ з того, що це був його не найлегший вхід до будівлі.

Крім того, поліція завадила протестувальникам потрапити до готелю, заблокувавши двері, коли кілька десятків демонстрантів намагалися прорватися всередину.

Це не перша акція протесту в США проти участі мільярдера Дональда Трампа в президентських перегонах. Раніше подібну реакцію продемонстрували жителі інших міст Каліфорнії, а також Нью-Йорка та штату Аризона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-