Вірменія посилює безпеку після вибуху автобуса в Єревані

Вірменія посилює безпеку після вибуху автобуса в Єревані

Укрінформ
Президент Вірменії Серж Саргсян наказав поліції посилити заходи безпеки після того, як у понеділок ввечері у Єревані вибухнув автобус.

Про це повідомляє Радіо Свобода

«Президент Вірменії Серж Саргсян наказав поліції посилити заходи безпеки після того, як у понеділок ввечері в Єревані вибухнув автобус, у результаті загинули щонайменше двоє пасажирів і ще семеро були поранені. Двоє хлопчиків віком 14 і 15 років, які були в автобусі, зазнали особливо тяжких травм і їх терміново прооперували в лікарні Єревана. Медики повідомили, що життя неповнолітніх поза небезпекою», - йдеться у повідомленні.

Міністерство з надзвичайних ситуацій Вірменії повідомило, що вибух стався близько 22 години вечора за місцевим часом на вулиці Алабяна, у житловому районі, прилеглому до центру. За даними агенції France-Presse, сила вибуху була настільки потужною, що у будинках неподалік повибивало шибки. Міністерство заявило, що причина вибуху невідома.

Коли журналісти запитали в представника поліції, чи могла стати причиною закладена в транспортний засіб вибухівка, він відповів, що «про це ще рано говорити». Водночас керівник поліції Вірменії Володимир Гаспарян не виключив такої можливості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-