Коаліція скликає нараду: скоординувати боротьбу із ІДІЛ

Коаліція скликає нараду: скоординувати боротьбу із ІДІЛ

Укрінформ
Ключові країни, які входять до складу Міжнародної коаліції щодо протидії терористичному угрупованню "Ісламська держава", скликають засідання для координації подальших спільних зусиль.

Як повідомили в понеділок у Державному департаменті США, зустріч відбудеться 27 квітня, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Спеціальний представник президента США у Глобальній коаліції з протидії ІДІЛ Бретт Макгерк очолить міжвідомчу делегацію на засіданні ключових членів коаліції, яке відбудеться 27 квітня в Кувейті", - зазначається у поширеному документі.

Ця зустріч стане можливістю "для обговорення шляхів подальшого прискорення кампанії проти "Ісламської держави". Очікується, що під час дискусії відбудеться обговорення пріоритетів по кількох напрямках зусиль Коаліції, в тому числі, у питаннях військових дій, активності іноземних бойовиків, фінансування антитерористичної боротьби, протистояння пропаганді, а також відновлення звільнених районів з метою "посилення імпульсу кампанії".

Подібні зустрічі проводяться не вперше. Цей формат отримав назву "Малі групи Коаліції". Останнє таке засідання відбулося в Римі 2 лютого цього року на рівні міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-