Австралійських телевізійників звільнили з ліванської в’язниці

Австралійських телевізійників звільнили з ліванської в’язниці

Укрінформ
Четверо телевізійників популярного австралійського Channel 9 та громадянка Австралії Саллі Фолкнер, звинувачені у викраденні дітей, звільнені з в’язниці ліванського міста Баабд (передмістя Бейрута) в результаті досудового врегулювання спору.

Про це повідомила австралійська телекомпанія АВС.

Попередньо ув’язнених звільнили у зв’язку з тим, що батько двох дітей трьох і п’яти років ліванець Алі Еламін відмовився від звинувачень на адресу колишньої дружини Саллі Фолкнер і журналістів Channel 9, оскільки «не хотів, щоб діти думали, що він утримує свою матір за гратами».

Адвокат Фолкнер Гассан Мугабхаб повідомив, що за умовами угоди його клієнтка відмовилася від претензій до колишнього чоловіка через дітей. За його словами Саллі Фолкнер погодилася на те, що діти залишаться з батьком. Еламін, у свою чергу, обіцяв дозволити Фолкнер відвідувати дітей у Лівані. Він також не виключив, що дітям може бути в майбутньому дозволено відвідати матір в Австралії.

За ліванськими законами, якби журналісти були визнані винними в участі у злочинній змові з метою викрадення дітей, їм би загрожувало до 20 років тюремного ув’язнення.

Фото: vidomosti-ua.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-