У Німеччині зникли майже шість тисяч неповнолітніх мігрантів - ЗМІ

У Німеччині зникли майже шість тисяч неповнолітніх мігрантів - ЗМІ

Укрінформ
У 2015 році в Німеччині зникло 5835 неповнолітніх мігрантів.

Про це повідомили газети холдингу Funke Mediengruppe із посиланням на дані МВС ФРН, повідомляє DW.

«В цілому, зниклими безвісти торік було оголошено 8006 неповнолітніх мігрантів. 2171 з них пізніше були знайдені», - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, розшукувані неповнолітні біженці, що прибули в Європу без супроводу, є переважно вихідцями з Афганістану, Сирії, Еритреї, Марокко і Алжиру.

Згідно з наявними даними, 555 із 5835 зниклих не виповнилося 14 років. У міністерстві внутрішніх справ на даний момент складно назвати причину зникнення підлітків.

У зв'язку з оприлюдненими даними депутат партії "зелених" в бундестагу Луїзі Амтсберг (Luise Amtsberg) піддала критиці дії федерального уряду.

За її словами, занепокоєння викликає те, що влада країни серйозно не розглядає небезпеки залучення підлітків до занять проституцією і примусу їх до рабської праці.

Наприкінці березня кілька європейських чиновників висловили думку, що зниклі неповнолітні біженці могли стати жертвами кримінальних угруповань, що примусили підлітків до рабства або використали їх в нелегальній торгівлі людськими органами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-