Уламки біля Мозамбіку «напевне» належать зниклому МН370

Уламки біля Мозамбіку «напевне» належать зниклому МН370

Укрінформ
Уламки, знайдені на узбережжі Мозамбіку, найімовірніше є частинами літака Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що зник 8 березня 2014 року.

Про це пише ВВС з посиланням на австралійські влади.

Міністр з питань транспорту Даррен Честер сказав, що аналіз двох виявлених частин показав, що вони практично напевно належали літаку рейсу MH370, і висловив сподівання на те, що подальші пошуки прояснять долю зниклого "боїнга".

Раніше повідомлялося, у березні 2014 року літак компанії Malaysia Airlines зник під час рейсу з Куала-Лумпура в Пекін, на борту перебували 239 осіб.

У липні минулого року на острові Реюньон був знайдений уламок крила, який, як встановила прокуратура Франції, належить зниклому літаку.

Австралійська влада заявляла у грудні, що літак, імовірно, знаходиться у південній частині пошукової зони в Індійському океані, де зараз ведеться операція. За словами віце-прем'єра Австралії, вона може завершитися до червня 2016 року.

Операція проводиться на території розміром 120 тисяч квадратних кілометрів в 2000 кілометрів від австралійського міста Перт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-