ФБР заявило, що зламає iPhone

ФБР заявило, що зламає iPhone "каліфорнійського стрілка" без Apple

Укрінформ
Мін'юст США, який добивається від Apple посприяти ФБР у зломі iPhone терориста Саїда Фарука, попросив взяти паузу в судовому засіданні, оскільки в розпорядження правоохоронців потрапила технологія розблокування пристрою.

Про це пише видання Politico.

Слухання спочатку було призначено на вівторок, 22 березня. Прохання позивача про його перенесення було судом задоволене.

За кілька годин до цього мін'юст несподівано заявив суду, що змушувати Apple, можливо і не буде потрібно. Повідомляється, що в неділю, 20 березня 2016 року, федеральному бюро був продемонстрований можливий метод розблокування iPhone Саїда Фарука.

"Необхідне тестування, щоб визначити, чи ефективний цей метод для того, щоб розкрити дані iPhone Фарука. Якщо метод ефективний, то необхідність у допомозі з боку Apple буде усунута", - наголошується в документах.

"Ми повинні спочатку перевірити цей метод, щоб переконатися, що він не знищує дані в смартфоні, і ми як і раніше відчуваємо обережний оптимізм. Саме тому ми звернулися до суду - нам потрібен певний час, щоб вивчити цей варіант", - зазначив представник мін'юсту.

Як раніше повідомляло агентство, великі інтернет-компанії підтримали Apple в суперечці з ФБР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-