Син віце-прем'єра РФ Рогозіна завідуватиме майном Міноборони - ЗМІ

Син віце-прем'єра РФ Рогозіна завідуватиме майном Міноборони - ЗМІ

Укрінформ
Депутат Московської обласної думи, син віце-прем'єра Росії Олексій Рогозін буде призначений на посаду заступника директора департаменту майнових відносин Міноборони РФ.

Про це повідомляє РБК

Про те, що Олексій Рогозін займе посаду заступника директора департаменту майнових відносин Міноборони, яким раніше керувала Євгенія Васильєва, повідомили джерела, близькі до керівництва російського оборонного відомства. Сам Рогозін підтвердив, що переходить на іншу роботу, але від подальших коментарів відмовився.

За даними газети «Известия», він вийде на роботу до Міноборони вже у понеділок, 21 березня. 

Олексію Рогозіну 32 роки. Він є депутатом Московської обласної думи, а також керівником «Алексинського нафтохімічного комбінату» в Тульській області. Його батько - віце-прем'єр Дмитро Рогозін відповідає за військову, атомну та космічну промисловість в уряді Росії.

До 2012 року департамент майнових відносин Міноборони очолювала Євгенія Васильєва. У 2015 році її засудили до п'яти років колонії у справі про шахрайство при продажу об'єктів відомства. Через кілька місяців вона вийшла на волю по УДЗ. У січні суд засудив колишнього заступника керівника департаменту майнових відносин Міноборони Олександра Горшколєпова до семи років і дев'яти місяців колонії суворого режиму у справі про хабарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-