Коаліція знищила нафтогазовий завод ІДІЛ у Сирії

Коаліція знищила нафтогазовий завод ІДІЛ у Сирії

Укрінформ
Міжнародна коаліція продовжує нищити бойові позиції та джерела незаконного нафтогазового прибутку терористичного угруповання ІДІЛ на території Сирії та Іраку.

Про це йдеться в офіційному щоденному зведенні з місця бойових дій, оприлюдненому Пентагоном у суботу, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Штурмова, винищувальна авіація та дистанційно керовані літальні апарати провели вісім авіаударів в Сирії", - зазначається в повідомленні.

При цьому уточнюється, що операції проводилися в районі населених пунктів Хоул, Дейр-Ез-Зор, Манбідж та Мара. Внаслідок ударів знищені сім підрозділів тактичного рівня, 14 вогневих позиції бойовиків, артилерійська система та п'ять автотранспортних засобів. Крім того, повідомляється про ураження газо- нафтопереробного заводу ІДІЛ поблизу міста Дейр-Ез-Зор.

В Іраку за минулу добу проведено дев'ять авіаударів поблизу населених пунктів Багдаді, Хіт, Рамаді та Синджар. Внаслідок цього знищено та уражено шість тактичних підрозділів, чотири вогневих позиції, дві ракетно-пускових установки, два автомобілі та склад зі зброєю. Повідомляється також про суттєві пошкодження системи тунелів у кількох місцях та відрізаний доступ до місцевості бойовиків у районі міста Рамаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-