Іспанія оголосила в міжнародний розшук думця-єдинороса

Іспанія оголосила в міжнародний розшук думця-єдинороса

Укрінформ
Депутат Держдуми РФ від «Єдиної Росії» Владислав Резник оголошений в міжнародний розшук за запитом Іспанії. Парламентарію закидають причетність до злочинного угруповання та відмивання коштів

Депутат «Єдиної Росії» Владислав Резник і його дружина Діана Гіндін оголошені в міжнародний розшук по лінії Інтерполу за запитом Іспанії. Про це РБК повідомило джерело в оточенні депутата. Адвокат парламентарія Олександр Гофштейн підтвердив РБК цю інформацію.

У базі даних Інтерполу інформації про це поки немає.

Про те, що Іспанія передала в секретаріат Інтерполу матеріали для організації міжнародного розшуку депутата Резника в суботу, 12 березня, повідомило джерело «Росбалта», знайоме з ситуацією.

За його інформацією, 17 грудня 2015 року суд в Іспанії висунув звинувачення 26 громадянам Росії та Іспанії, в тому числі так званому кримінальному авторитету Геннадію Петрову, депутату Держдуми Владиславу Резнику та іншим громадянам. Всі вони звинувачуються в причетності до Тамбовськго злочинного угруповання та протидії відмиванню грошей на території королівства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-