Коаліція знищила десятки ракетно-пускових установок ІДІЛ

Коаліція знищила десятки ракетно-пускових установок ІДІЛ

Укрінформ
Міжнародна коаліція, яка діє на чолі зі США в Іраку і Сирії проти терористичного угруповання "Ісламська держава", впродовж минулої доби нанесла 29 ударів по терористах, знищивши живу силу, бойові позиції, техніку бойовиків, у тому числі кілька десятків ракетно-пускових установок.

Про це йдеться в щоденному звіті Пентагону, передає кореспондент Укрінформу.

"У Сирії завдано вісім ударів з використанням штурмової, винищувальної авіації та дистанційно пілотованих літаків", - зазначається в документі.

Зокрема, повідомляється про операції поблизу населених пунктів Хасака, Мара, Пальміра, Тал Абяд. При цьому уражені п'ять тактичних підрозділів ІД, чотири бойових позиції, 11 транспортних засобів, у тому числі один з вибухівкою, три споруди, які використовувались бойовиками. Крім того, внаслідок ударів виведено з ладу обладнання зв'язку.

На території Іраку впродовж доби коаліція нанесла 21 авіаудар в районах міст Багдаді, Хувайя, Хаббанія, Кісік, Мосул, Рамаді, Самарра, Синджар і Султан Абдалла. Як зазначається у зведенні, противник поніс втрати живої сили, вогневих позицій, техніки, виведена з ладу система ППО, знищені кілька десятків ракетно-пускових установок. Крім того, повідомляється про ураження зони зосередження ІДІЛ, кількох автоцистерн з пальним, а також автівки, спорядженої вибухівкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-