Російське ТБ проігнорувало новину про вбивство дитини нянею в Москві

Російське ТБ проігнорувало новину про вбивство дитини нянею в Москві

Укрінформ
Російські телеканали проігнорували вбивство нянькою дитини в Москві, яке сталося в понеділок, 29 лютого.

В ефірі новинних випусків найбільших федеральних телеканалів Росії - "Перший канал", "НТВ", "Росія-1", "Рен-ТВ" 29 лютого не було сказано ні слова про резонансне вбивство чотирирічної дитини, підозрювана в якому була затримана московської поліцією, пише «РБК».

«У випусках новин основну увагу було приділено панахиді за загиблими під час аварії на шахті у Воркуті, війні в Сирії, сутичками з біженцями в Європі і врученню премії "Оскар". Телеканали отримали негласне розпорядження не висвітлювати інцидент в ефірі, щоб не провокувати конфлікти на національному і релігійному грунті. Про це повідомили джерела на телебаченні», - йдеться в матеріалі.

Офіційні представники каналів і прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заперечують дані заяви.

"Це не так. Це самі канали не стали показувати божевільних. Але ми їх підтримуємо", – запевнив Пісків.

Нагадаємо: уродженку Узбекистану Бобокулову, яка працювала в Москві нянею, затримали у понеділок біля входу в метро «Жовтневе поле»: вона показувала відрізану голову дитини і загрожувала підірвати себе. Раніше в квартирі, де жила сім'я, що приїхала з Орловської області, сталася пожежа і було виявлено тіло маленької дівчинки - підопічної Бобокулової.

Слідство встановило, що жінка проживала в сім'ї в якості няні впродовж трьох років, нарікань до неї з боку батьків дітей не виникало і будь-яких дивацтв у її поведінці за цей час вони не відзначали. У січні вона виїжджала у відпустку на батьківщину.

Раніше джерело в правоохоронних органах повідомлило, що спроби опитати затриману не дають істотного результату, оскільки вона практично не здатна логічно відповідати на питання через вплив якихось препаратів або стан психозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-