Трагедія в Москві: няня вбила дитину з

Трагедія в Москві: няня вбила дитину з "помсти" за зраду чоловіка - ЗМІ

Укрінформ
Затримана за підозрою у вбивстві дівчинки на північному заході Москви, імовірно, перебуває в стані наркотичного сп'яніння.

Нею виявилася 38-річна уродженка Самаркандської області (Узбекистан) Гюльчехра Бобокулова, повідомило "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах.

За інформацією LifeNews, на допиті няня розповіла, що на вбивство дитини, чотирирічної Насті М., її штовхнула зрада чоловіка. Пояснити, як саме ця ситуація пов'язана з родиною, де вона працювала, підозрювана не змогла.

Крім того, слідчі, за даними порталу, допитали батька і мати загиблої дівчинки. Вони розповіли, що найняли Бобокулову на роботу близько року тому і жінка здавалася їм відповідальною людиною і хорошим спеціалістом. LifeNews з посиланням на дані допиту повідомляє, що «за якийсь час» до трагедії в сім'ї Бобокулової почався розлад і вона часто скаржилася своїм роботодавцям на погані стосунки з чоловіком. Джерело зазначає, що няня була «у вкрай напруженому стані», але батьки списували це на втому.

За версією слідства, пише РБК, 38-річна няня дитини, дочекавшись, поки з квартири підуть батьки і старший брат її підопічної, «з невстановлених причин скоїла вбивство малолітньої, підпалила квартиру і залишила місце пригоди».

За інформацією МК, батьки пішли з дому близько 08:00. Приблизно в цей же час квартиру залишив їх старший син, який навчається в кадетському корпусі. Видання зазначає, не вказуючи джерело, що вбивство чотирирічної дівчинки було скоєно в 8:40 мск, після чого в квартирі стався підпал. НА сайті МНС Москви вранці з'явилося повідомлення, що в 9:30 мск надійшло повідомлення про пожежу за адресою: вулиця Народного ополчення, будинок 29, корпус 1.

Як повідомлядося, сьогодні зранку біля метро "Октябрьськоє поле" перехожі помітили жінку з відрізаною головою дитини в руках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-