Лаврова просять не пхати носа в болгарський парламент

Лаврова просять не пхати носа в болгарський парламент

Укрінформ
Міністерство закордонних справ Болгарії вважає недоречними заяви офіційного представника МЗС РФ Марії Захарової з приводу рішення Народного зібрання (парламенту) Болгарії про створення комісії з вивчення фактів втручання Туреччини і Росії у внутрішні справи країни.

Про це йдеться у поширеному коментарі болгарського зовнішньополітичного відомства, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У нинішньому складному міжнародному стані, в умовах криз, конфліктів і викликів, ми б чекали від Росії конструктивного відношення і відповідного вкладу у врегулюванні міжнародних проблем, а не недоречних коментарів про діяльність законодавчого органу Болгарії", - йдеться в коментарі.

Підкреслюється також, що в Болгарії діє парламентська демократія, а Народне зібрання приймає суверенні рішення, продиктовані національними інтересами Болгарії.

Раніше на брифінгу в Москві офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, коментуючи  створення Народним зібранням Болгарії комісії з вивчення фактів і обставин, пов'язаних з твердженнями про втручання Російської Федерації і Турецької Республіки у внутрішні справи Болгарії, заявила, що "безглуздість цієї ситуації виражається в найабсурднішій назві комісії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-