Підозрюваного у вбивстві шести людей у Мічигані затримали

Підозрюваного у вбивстві шести людей у Мічигані затримали

Укрінформ
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві шести людей у місті Каламазу, штат Мічиган.

Про це повідомляє ВВС.

"Шериф округу Джеф Хедлі заявив, що поліцейські затримали людину, яка підпадає під цей опис, без єдиного пострілу. Він також назвав напади безглуздими, випадковими актами насильства.

"Це трагічні події для нашого суспільства, і ми старанно продовжуємо розслідування з метою підтвердити, що під вартою перебуває саме та людина", - йдеться в повідомленні департаменту громадської безпеки Каламазу в Фейсбук.

Як раніше повідомлялося, четверо людей було убито біля ресторану, ще двоє - біля автосалону. Ще троє поранено.

Повідомлялося, що поліція шукає білу людину п'ятдесятирічного віку на синьому автомобілі моделі Chevrolet HHR.

Озброєний чоловік відкрив стрілянину в суботу ввечері в трьох місцях - біля ресторану Cracker Barrel, автосалону Ford і житлового комплексу.

Спочатку поліцію викликали до житлового будинку, де була поранена жінка. У неї стріляли кілька разів, вона була доправлена в лікарню у тяжкому стані.

Кілька годин опісля поліцію викликали до автосалону, де були застрелені дві людини, ще одна поранена. За попередньою інформацією, убиті - батько і син.

Третій напад стався на парковці ресторану Cracker Barrel: чоловік відкрив вогонь по людях, що сиділи в автомобілях. Четверо загинуло, ще одна людина - тяжко поранена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-