Світовий конгрес українців знову закликав посилити санкції проти РФ

Світовий конгрес українців знову закликав посилити санкції проти РФ

Укрінформ
Світовий конгрес українців закликає міжнародну спільноту посилити санкції проти Росії, якщо вона негайно не звільнить незаконно окуповані території України.

Про це сказав президент СКУ Євген Чолій.

«Світовий конгрес українців закликає міжнародну спільноту посилити санкції проти Російської Федерації, якщо вона негайно не виведе з Криму та Східної України всі свої сили, відповідно до резолюції Європейського парламенту», - заявив Чолій.

Він додав, що СКУ вітає резолюцію Європарламенту щодо ситуації з правами людини у Криму, особливо відносно кримських татар, яка закликає до виведення усіх російських сил з Криму та Східної України.

«СКУ поділяє заклик Європейського Парламенту, до того, аби Російська Федерація звільнила осіб, яких було заарештовано в Криму за їхній мирний протест проти окупації, включно з Олегом Сенцовим, Олександром Кольченком, Ахтемом Чийгозом, Мустафою Дегерменджи і Алі Асановим», - наголосив він.

Нагадаємо: цією резолюцією Європарламент суворо засудив безпрецедентні порушення прав людини в окупованому Росією Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-