Асад заперечує жертви від російських бомбардувань

Асад заперечує жертви від російських бомбардувань

Укрінформ
Сирійський диктатор Башар Асад заперечив, що у Москві йому пропонували подати у відставку, зазначив, що росіяни з повагою ставляться до його режиму і ніколи не просили про військові бази на території Сирії.

Про це він заявив в ексклюзивному інтерв'ю AFP у Дамаску.

«Таке питання ніколи не порушувалося ні в який спосіб», - сказав він, відповідаючи на запитання журналістів, чи просили його, під час візиту до Росії подати у відставку.

За його словами, росіяни з повагою ставилися до нього та його країни. «Вони не діють по відношенню до нас в якості великої держави проти маленької країни, а відносяться в якості суверенної держави, як до іншої суверенної держави», - сказав Асад.

Він також він запевнив ЗМІ, що ні росіяни, ні іранці, ні його інші великі союзники, ніколи не просили його, щоб розгорнути військові бази в Сирії.

Крім того, Башар Асад заперечив, що «російські бомби є причиною великих жертв серед цивільного населення» Сирії, а також те, що урядові війська «взяли в облогу ряд міст, щоб морити людей голодом». На його думку, він бореться лише з тероризмом. «Це нормально, що моєю найпершою місією є  боротьба з тероризмом, в основному сирійськими засобами, отримуючи підтримку від наших друзів, щоб боротися з цим тероризмом», - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-