Асад не бачить, хто міг би його змінити на посаді президента Сирії

Асад не бачить, хто міг би його змінити на посаді президента Сирії

Укрінформ
Сирійський диктатор Башар Асад заявив, що не має з кого обрати собі наступника і висловив готовність балотуватися або ні в президенти на виборах 2021 року залежно від настроїв сирійців.

Про це він заявив в ексклюзивному інтерв'ю AFP у Дамаску.

«По-перше, президентство це не хобі, яке робить нас щасливими. Це скоріше відповідальність, особливо в нинішніх умовах. Що стосується питання про те, чи є хтось, кого б я обрав своїм наступником, то я такого не бачу, немає жодної сильної фігури», - сказав він.

Асад також заявив на основі яких двох чинників оцінює підтримку своєї влади: «чи підтримую я сам себе і чи люди підтримують мене». «Якщо я братиму участь у наступних виборах, і я побачу, що люди не хочуть мене (переобрати), то я не висуватиму свою кандидатуру. Поки ще рано говорити. У нас ще є кілька років до наступних виборів, які плануються в 2021 році», - сказав він.

На запитання, чи він думав ким залишатися в історії: рятівником Сирії чи людиною, яка знищила її, він відповів з посмішкою, що "все (залежить) від того, як буде написана історія. «Я намагаюся захистити Сирію, а не захищаю свою позицію», - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-