Лагард: Розмова з Порошенком була конструктивною

Лагард: Розмова з Порошенком була конструктивною

Укрінформ
Директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард назвала конструктивною розмову з Президентом України Петром Порошенком щодо обговорення її жорсткої заяви про ситуацію в Україні.

Про це йдеться в офіційному документі, який поширив у середу ввечері Міжнародний валютний фонд, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я мала конструктивну дискусію з президентом Петром Порошенком щодо питання, порушеного в моїй заяві для преси у середу вранці", - зауважила глава МВФ.

За її словами, Порошенко запевнив у "своїй незмінній прихильності реформам, в тому числі, вдосконаленню системи врядування та боротьби з корупцією".

При цьому Лагард поінформувала про досягнення "принципової домовленості щодо дорожньої карти дій та пріоритетних заходів, щоб забезпечити оперативний прогрес в межах програми (кредитування МВФ – ред.), який допоможе утримати Україну на шляху до надійного та стійкого зростання".

Як повідомляв Укрінформ, у середу директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард зробила заяву щодо України, в якій висловила сумнів, що наша країна надалі зможе успішно виконувати програму, підтримувану МВФ.

Міністр фінансів України Наталія Яресько, коментуючи позицію глави МВФ, назвала її закликом до прискорення реформ в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-