В Молдові уряд допоможе родичам загиблих на пожежі

В Молдові уряд допоможе родичам загиблих на пожежі

Укрінформ
Уряд Молдови віднайде додаткові кошти для надання фінансової допомоги родичам загиблих внаслідок великій пожежі в Єдинецькому районі на півночі країни.

Про це за підсумками екстреного засідання уряду заявив у неділю міністр внутрішніх справ Молдови Александру Жиздан, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

За словами міністра, трагедія, ймовірно, сталася через незагашену свічку, оскільки напередодні у будинку провели поминальний вечір на згадку про померлого два роки тому батька сімейства.

Жиздан зазначив також, що найближчим часом будуть оприлюднені й результати експертизи, за якими можна буде говорити про причини виникнення пожежі.

Нагадаємо, сильна пожежа сталася у ніч із суботи на неділю у селі Трінка Єдинецького району Молдови. В результаті трагедії шестеро людей, у тому числі четверо дітей загинули, п'ятеро потерпілих зазнали опіків різного ступеня тяжкості.

Згідно з оприлюдненою інформацією, серед загиблих - дві жінки у віці 28 і 36 років, а вік загиблих дітей - від 6 до 11 років.

П’ятеро потерпілих, що знаходилися у прибудові до будинку, після надання їм медичної допомоги  від госпіталізації відмовилися.

У гасінні пожежі брали участь три пожежні розрахунки. Правоохоронні органи проводять розслідування для з'ясування причин пожежі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-