США ввели надзвичайний стан у 10 штатах

США ввели надзвичайний стан у 10 штатах

Укрінформ
У 10 штатах США оголошено надзвичайний стан через снігову бурю, що обрушилася на східне узбережжя країни.

Про це повідомляє Русская служба ВВС.

«В Нью-Джерсі близько 80 тисяч людей постраждали від перебоїв з електроенергією. Перебої спостерігалися і у Вірджинії, тут кількість постраждалих становила 8 тисяч осіб. Влада також попередила про можливість повені в Нью-Джерсі», - йдеться у повідомленні.

Підкреслюється, що у Вашингтоні випало до 60 сантиметрів снігу, а на заході штату Кентуккі - 46.

Кілька мільйонів людей в різних штатах не можуть вийти з дому через бурю. До цього повідомлялося про черги в магазинах: люди робили запаси, щоб перечекати негоду.

Відзначається, що в багатьох штатах зупинено рух на автошляхах, залізничне і авіаційне сполучення, а також закриті всі державні установи. У Вашингтоні повністю закрита система метро, а на підтримку роботи нью-йоркського метрополітену відправили понад тисячу осіб.

Як повідомляється, незважаючи на попередження влади, багато автомобілістів виїхали на дороги і виявилися заблокованими у своїх автомобілях через снігопад. На одній із трас Кентуккі було заблоковано кілька десятків автомобілів.

Про застряглі на дорогах автомобілі також повідомили владу Пенсільванії, на допомогу до них відправили національну гвардію.

Національна метеорологічна служба США відзначає, що ця буря може увійти в десятку найнебезпечніших. Потенційно вона може зачепити 50 млн осіб. Снігопад триватиме і в неділю. За даними метеорологів, збитки можуть перевищити 1 млрд доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-