Ягланд про Стамбул: Терористам не підірвати наш спосіб життя

Ягланд про Стамбул: Терористам не підірвати наш спосіб життя

Укрінформ
Міністр закордонних справ і міжнародного розвитку Франції Лоран Фабіус та генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд рішуче засудили теракт в Стамбулі.

Про це йдеться в офіційних заявах, поширених прес-службами обох очільників, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Парижі.

«Я з глибоким хвилюванням дізнався про сьогоднішню атаку на туристичний район Султанахмет Стамбула, в результаті якої загинуло щонайменше десять людей та багато отримали поранення», - заявив Лоран Фабіус.

За його словами, Франція найрішучішим чином засуджує «цей огидний напад» і висловлює повну солідарність з турецьким народом і владою цієї країни, яка знову постраждала, і висловлює співчуття сім'ям і близьким загиблих.

Ягланд у свою чергу висловив солідарність з народом та керівництвом Туреччини і передав свої глибокі співчуття сім'ям загиблих. «Сьогоднішній напад зачіпає не тільки Туреччину - він ударив по усіх нас. Терор проти Європи коштує дорого, оскільки терористи намагаються послабити нашу впевненість у людських цінностях і підривають наш спосіб життя - але вони не досягнуть мети. Тільки через узгоджені та рішучі дії ми можемо позбавитися цієї загрози», - сказав він.

Нагадаємо, що сьогодні у Стамбулі стався теракт, внаслідок якого загинули 11 людей і ще 15 - поранено.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-