Автосалон у Детройті відкрився для преси та інсайдерів

Автосалон у Детройті відкрився для преси та інсайдерів

Укрінформ
Північноамериканський міжнародний автосалон (NAIAS) у Детройті у понеділок розпочав свою роботу.

Цього року відвідувачі можуть ознайомитися "в живу" з близько 45 новими моделями як серійних авто, так і концепт-карів, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Організатори виставки відвели перші два дні на медіа-демонстрації новинок, про які звичайним потенційним споживачам стане відомо лише зі ЗМІ. До п'ятниці включно запланований показ тільки для журналістів та представників компаній автовиробників.

У суботу організатори відкриють двері для всіх бажаючих відвідати виставку, де, як обіцяють, загалом будуть представлені близько 750 експонатів.

Проте, виробники деяких новинок, заявлених на NAIAS-2016 вже встигли порушити інтригу та опублікували попередні огляди своїх творінь. Так, компанія Chrysler напередодні виклала фотографії свого нового мінівена "Pacifica". За запевненнями виробників, ця модель сімейного авто була "перекроєна" під молодіжний варіант.

Німецький автогігант Mercedes не витримав паузи та напередодні ввечері провів у Детройті окрему презентацію нового седану класу "E". Крім зовнішнього вигляду, системи новинки поповнилися щедро вдосконаленим пакетом допомоги водію.

Компанія GM представила оновлений Chevrolet Cruze хетчбек, зробивши ставку на найбільші показники глобальних продажів цієї моделі.

Попри те, що багато іменитих брендів цього року не приїхали в Детройт, автовиробники не втрачають надії посилити свою присутність на американському ринку. Адже лише минулого року в Штатах була продана рекордна кількість легковиків та вантажівок – 17,5 млн одиниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-