У Росії лікар до смерті забив пацієнта

У Росії лікар до смерті забив пацієнта

Відео
Укрінформ
У російському місті Бєлгород стосовно лікаря другої міської лікарні, після удару якого помер пацієнт, порушена кримінальну справу.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Справу порушено за статтею "Заподіяння смерті з необережності". Раніше в інтернеті з'явилося відео, на якому зафіксовано, як один із лікарів вдарив пацієнта, який перебував у приймальному відділенні. Чоловік впав і не зміг піднятися. Ще одного чоловіка, що увійшов до кабінету, лікар також неодноразово вдарив і повалив на підлогу", - йдеться у повідомленні.

Події сталися 29 грудня. За даними слідства, перед інцидентом пацієнт вдарив ногою медсестру, і лікар пізніше за неї заступився.

За інформацією Радіо Свобода, у ЗМІ також із посиланням на деяких свідків, була поширена інформація, що пацієнт у стані алкогольного сп'яніння посварився з дружиною, після чого вдарив ногою стіну і вирушив на первинний огляд, де виконував усі приписи.

Головний лікар медзакладу Дмитро Луценко повідомив виданню «Российская газета», що лікаря, який побив пацієнта до смерті, звільнили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-