Принц Джордж отримав першу «посаду»

Принц Джордж отримав першу «посаду»

Укрінформ
Фотографії спадкоємця британського престолу, зроблені в його перший день у дитячому садку, опубліковані в офіційному "Твіттері" королівської сім'ї.

Про це повідомляє Бі-Бі-Сі.

«Принц Вільям і його дружина Кейт вирішили віддати сина до дитячого садочку в Норфолці. Він працює за педагогічною системою Монтессорі і має досить солідні рекомендації. Саме так вирішено продовжити традицію королівської сім'ї: принц Вільям і його брат Гаррі також навчалися за цією системою», - йдеться в повідомленні.

Система Монтессорі передбачає самостійність дитини, надання їй свободи у певних межах і робить ставку на його природний психологічний, фізичний і соціальний розвиток.

Дитячий садок, обраний Вільямом і Кейт, вже опублікував офіційну заяву, в якій дав зрозуміти, що принц Джордж не отримуватиме жодних привілеїв порівняно з іншими дітьми.

Нагадаємо: Принц Джордж – старший син герцога Кембриджського Вільяма і герцогині Кейт. Він народився в 2013 році. У травні минулого року у подружжя з'явилася друга дитина – принцеса Шарлотта Єлизавета Діана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-